Naon file anu lumaku pikeun Presence Sensor?

1. Komponén konci Téhnologi Deteksi Gerak

Kami terang yén sensor ayana atanapi sensor gerak mangrupikeun komponén konci anu penting pikeun alat deteksi gerak.Sensor ayana / sensor gerak ieu mangrupikeun komponén anu ngamungkinkeun para detéktor gerak ieu ngadeteksi gerakan anu teu biasa di bumi anjeun.Deteksi Infrabeureum mangrupikeun téknologi inti kumaha alat ieu jalan.Aya sensor / sensor gerak anu sabenerna ngadeteksi radiasi infra red dipancarkeun ti jalma sabudeureun imah anjeun.

2. Sénsor Infrabeureum

Komponén ieu biasana disebut sénsor infra beureum atanapi sénsor infra merah pasif (PIR).Janten jaga spésifikasi produk ieu nalika anjeun ngotéktak sensor ayana poténsial anu dipasang di bumi anjeun.Urang bakal ngabahas sénsor infra red pasif anu diwangun-di ieu sacara langkung rinci sateuacan ningal langkung caket kana kamampuan sensor status / sensor gerak sacara umum.Sensor infra red pasif nyerep radiasi infra red terus dipancarkeun ku objék haneut.Dina hal kaamanan imah, sénsor infra red pasif mangpaat pisan sabab bisa ngadeteksi radiasi infra red anu terus dileupaskeun tina awak manusa.

3. Ningkatkeun Kualitas Kahirupan

Hasilna, sadaya alat anu ngandung sénsor infra red pasip tiasa nyandak kagiatan anu curiga caket bumi anjeun.Teras, gumantung kana produk kaamanan atanapi alat anu anjeun setel di bumi anjeun, sensor status tiasa memicu fitur cahaya kaamanan, waspada kaamanan nyaring atanapi kaméra panjagaan vidéo.

4. Wewengkon pangimeutan

Sensor ayana anu diwangun dina detektor gerak anjeun ngadeteksi ayana di daérah pangawasna.Detektor gerak teras bakal memicu lapisan kadua Setélan kaamanan bumi, anu ngamungkinkeun kaméra kaamanan, alarm sareng cahaya asup.Alat interconnect pikeun kadali pinuh sistem kaamanan imah.Ilaharna, kaca produk kaamanan imah nujul ka "detektor gerak" salaku sakabéh produk, tapi istilah "sensor status" atawa "sensor gerak" nujul leuwih kana téhnologi deteksi gerak sabenerna dina alat detektor.Tanpa komponén sensor, detektor gerak estu ngan hiji kotak plastik - a (jigana ngayakinkeun) dummy!

5. Deteksi gerak

Anjeun bakal salawasna manggihan sensor status / sensor gerak dina produk deteksi gerak, tapi anjeun ogé bakal manggihan alat ieu dina produk kaamanan imah lianna.Salaku conto, kaméra panjagaan sorangan tiasa kalebet sénsor status/sensor gerak supados tiasa memicu béwara kaamanan bumi anjeun atanapi ngirim béwara kaamanan bumi ka alat pinter anu anjeun sambungkeun.Alat kaamanan imah pinter masihan anjeun kadali lengkep pikeun memicu sareng mareuman produk kaamanan bumi, sanaos anjeun henteu aya dina harta.

6. Balukar Real-time

Contona, upami anjeun masang kaméra panjagaan pinter anu kalebet sénsor status/sensor gerak, kaméra ieu tiasa ngalirkeun data sacara real-time gambar gerak curiga anu anjeun deteksi.Anjeun teras bisa milih naha bakal memicu sistem kaamanan imah anjeun pikeun meungpeuk intruders.Ku alatan éta, kasadaran gerak sareng kamampuan deteksi ieu mangrupikeun aset konci dina nyetél kaamanan bumi anu épéktip, khususna upami anjeun damel sareng sistem pinter sareng nirkabel.Ayeuna, urang parantos ningali yén deteksi gerak infra red mangrupikeun téknologi anu paling seueur dianggo di pasar kaamanan bumi, tapi aya pilihan sanés.Sénsor gerak ultrasonik langkung sénsitip tibatan sénsor gerak infra red.Ku alatan éta, gumantung kana tujuan kaamanan anjeun sareng kumaha anjeun masang produk atanapi alat, éta tiasa janten pilihan anu pangsaéna.

 


waktos pos: May-13-2022
Chat Online WhatsApp!