MBMS 8000 mangrupikeun Sistem Manajemen Gedong Mini anu tiasa dikonfigurasi idéal pikeun sababaraha proyék komérsial ringan, sapertos sakola, kantor, toko, gudang, apartemen, hotél, panti jompo, sareng sajabana Pelanggan urang tiasa milih tina sababaraha jinis manajemén énergi, kontrol HVAC sareng lingkungan alat monitoring. Server back-end swasta tiasa dikaluarkeun, sareng dasbor PC tiasa ngonpigurasi saluyu sareng proyék anu unik syaratna, sapertos:

• modul fungsional: ngaropea ménu dasbor dumasar kana fungsi anu dipikahoyong;

• Peta harta: nyiptakeun peta milik anu ngagambarkeun lanté sareng kamar anu saleresna di jero tempat;

• Pemetaan parangkat: cocogkeun alat fisik sareng simpul logis dina peta properti;

• Manajemén hak pangguna: nyiptakeun kalungguhan sareng hak pikeun staff manajemén dina ngadukung operasi bisnis.

SWITCH CAHAYA 600
FAN COIL THERMOSTAT 504
Relay DINRAIL 432
POWER CLAMP 321
SENSOR KAMAR 323
Lampu Relay SLC631

WhatsApp Online Chat!