OWON nyayogikeun séri alat pinter nyalira dumasar kana téknologi Wi-Fi: termostat, feeders piaraan, colokan pinter, kaméra IP sareng sajabana, Éta sampurna pikeun toko online, saluran ritel sareng proyek renovasi bumi. Produkna disayogikeun ku APP sélulér anu ngamungkinkeun pangguna tungtung pikeun ngendalikeun atanapi ngajadwalkeun alat pinterna ku ngagunakeun telepon pinterna. Alat pinter Wi-Fi sayogi pikeun OEM pikeun disebarkeun dina nami mérek anjeun nyalira.

PET FEEDER 2000-V
THERMOSTAT 513-W
Relay DINRAIL 432
LED BULB 623
IP CAMERA 801
Smart Plug 408-EU
Smart Colokkeun 408-EU

WhatsApp Online Chat!