OWON nyadiakeun runtuyan alat pinter stand-nyalira dumasar kana téhnologi Wi-Fi: thermostats, feeder piaraan, colokan pinter, kaméra IP jeung sajabana, Éta sampurna pikeun toko online, saluran ritel jeung proyék renovasi imah.Produkna disayogikeun ku APLIKASI sélulér anu ngamungkinkeun para pangguna akhir ngadalikeun atanapi ngajadwalkeun alat pinter nganggo telepon pinterna.Alat pinter Wi-Fi sayogi pikeun OEM pikeun disebarkeun dina nami merek anjeun nyalira.

PET FEEDER 2000-V
THERMOSTAT 513-W
DINRAIL relay 432
Bohlam LED 623
IP KAMERA 801
Smart Plug 408-EU
Smart Colokkeun 408-EU
Chat Online WhatsApp!