Owon Technology Inc.

Ihtisar

fgaaf

OWON Technology (bagian tina LILLIPUT Group) mangrupikeun pabrikasi Desain Asli ISO 9001: 2015 anu spesialisasikeun dina desain sareng pabrik produk-produk anu patali éléktronik sareng IoT ti saprak 1993. Didukung ku yayasan anu padet dina komputer anu dipasang, tampilan LCD sareng téknologi komunikasi nirkabel, OWON nawiskeun produk IoT standar sareng solusi IoT khusus pikeun utiliti, Telco's, operator kabel, tukang bumi, manajemén properti, kontraktor, agregator sistem, sareng saluran ritel.

Dina tingkat parangkat, sajaba ti nyayogikeun rupa-rupa modél standar, OWON ogé ngarancang sareng ngadamel anu pas pikeun syarat konsumén pikeun cocog sareng tujuan téknisna. Dina tingkat sistem, di luhur sistem IoT padumukan sareng komérsial, OWON ogé nyayogikeun Open-API lengkep pikeun integrasi sistem pikeun ngahontal tujuan bisnis unik mitra kami.

Palayanan

—— Jasa ODM Profesional ——

- Mindahkeun ideu anjeun ka alat atanapi sistem anu nyata

OWON berpengalaman pisan dina ngarancang sareng ngarobih alat éléktronik anu ditangtoskeun ku kabutuhan pelanggan. Kami tiasa nawiskeun jasa téknologi R&D garis lengkep kalebet desain industri & struktural, desain hardware & PCB, desain firmware & parangkat lunak, ogé integrasi sistem.

—— Jasa Manufaktur Épéktip Ongkos — —

- Kirimkeun jasa paket-lengkep pikeun ngahontal tujuan bisnis anjeun

OWON parantos kalibet dina produksi volume duanana produk éléktronik anu distandarkeun sareng khusus ti taun 1993. Ngaliwatan mangtaun-taun, OWON parantos ngempelkeun pangalaman anu réa sareng kompeténsi dina produksi produk, sapertos Manajemen Produksi Massa, Manajemén Ranté Supply, Total Quality Management, jst.

Kauntungannana

● Strategi anu berorientasi kana téknologi anu ngamungkinkeun kamampuan sora R&D sareng palaksanaan téknis.

● 20 taun pangalaman manufaktur didukung ku ranté suplai anu asak sareng éfisién.

● Sumberdaya manusa anu stabil sareng konsistén ogé kalebet aktifitas padamelan kusabab budaya perusahaan "Tulus, Babagi sareng Sukses".

● Kombinasi "Aksesibilitas Internasional" sareng "Didamel di Cina" ngajamin kapuasan pelanggan tingkat tinggi tanpa ngorbankeun efektivitas biaya.

Pasar

1

Sejarah

123

Poto

vbwsbewr (1)
vbwsbewr (2)
vbwsbewr (3)
vbwsbewr (4)
vbwsbewr (5)
vbwsbewr (6)
vbwsbewr (7)
vbwsbewr (8)
vbwsbewr (9)

Sertipikat

Certifications  (2)
Certifications  (3)
Certifications  (1)

WhatsApp Online Chat!