Owon Téhnologi Inc.

Ihtisar

fgaaf

OWON Technology (bagian tina LILLIPUT Group) mangrupikeun ISO 9001: 2015 Produsén Asli Diverifikasi khusus dina desain sareng pembuatan produk anu berhubungan sareng éléktronik sareng IoT saprak 1993. Digawe ku yayasan padu dina komputer anu dipasang, tampilan LCD sareng téknologi komunikasi nirkabel, OWON nawiskeun duanana produk IoT standar sareng solusi IoT khusus pikeun utiliti, Telco, operator kabel, tukang bumi, manajemén harta, kontraktor, agrégator sistem, sareng saluran ritel.

Dina tingkat alat, salian nyayogikeun rupa-rupa modél standar, OWON ogé mendesain sareng pabrik pikeun nyayogikeun syarat pelanggan pikeun nyocogkeun ka tujuan teknisna. Dina tingkat sistem, dina luhureun sistem perumahan luar negeri sareng komérsial IoT, OWON ogé nyayogikeun Open-API lengkep pikeun integrasi sistem pikeun ngahontal tujuan bisnis unik pasangan urang.

Palayanan

—— Layanan ODM Profesional ——

- Mindahkeun ideu ka alat anu jelas atanapi sistem

OWON kacida ngalaman dina ngadesain sareng ngaropéa alat éléktronik anu ditangtukeun ku kabutuhan palanggan. Urang tiasa nawiskeun jasa téknis R&D full-line kaasup desain industri & struktural, hardware & desain PCB, firmware & desain software, ogé integrasi sistem.

—— Ladenan Manufaktur-Cost -—

- Likeun layanan paket anu lengkep pikeun ngahontal tujuan bisnis anjeun

OWON parantos ngiringan produksi volume volume produk éléktronik standar sareng ngaropéa saprak taun 1993. Salila taun, OWON parantos nampi akumulasi sareng kompeténsi dina manufaktur produk, sapertos Manajemén Produksi Massa, Manajemén Chain Management, Total Quality Management, jsb.

Kaunggulan

● Strategi berorientasi téknologi anu ngamungkinkeun kamampuan sora R&D sareng palaksanaan téknis.

● pangalaman manufaktur 20 taun didukung ku ranté pasokan anu dewasa sareng efisien.

● Sumber daya manusa anu stabil sareng konsisten ogé partisipasi karyawan aktip kusabab budaya perusahaan "Tulus, Ngabagi sareng Suksés".

● Kombinasi "Aksesibilitas Internasional" sareng "Dijieun di Cina" ngajamin kapuasan palanggan tingkat luhur tanpa berkorban efektifitas biaya.

Pasar

1

Sajarah

123

Poto

vbwsbewr (1)
vbwsbewr (2)
vbwsbewr (3)
vbwsbewr (4)
vbwsbewr (5)
vbwsbewr (6)
vbwsbewr (7)
vbwsbewr (8)
vbwsbewr (9)

Sertipikat

Certifications  (2)
Certifications  (3)
Certifications  (1)

WhatsApp Online Chat!