Owon Téhnologi Nyarita.

Ihtisar

fgaaf

Téknologi OWON (bagian tina LILLIPUT Group) mangrupikeun Produsén Desain Asli anu disertipikasi ISO 9001: 2015 khusus dina desain sareng pabrik produk éléktronik sareng IoT ti saprak 1993. Dirojong ku yayasan padet dina komputer anu dipasang, tampilan LCD sareng téknologi komunikasi nirkabel, OWON nawiskeun duanana produk IoT standar sareng solusi IoT khusus pikeun utilitas, Telco, operator kabel, tukang bumi, manajemén harta, kontraktor, agrégator sistem, sareng saluran ritel.

Dina tingkat alat, salian nyadiakeun rupa-rupa model baku, OWON ogé ngarancang jeung manufactures mun persis syarat customer pikeun cocog tujuan teknis maranéhanana.Dina tingkat sistem, di luhur sistem IoT padumukan sareng komérsial, OWON ogé nyayogikeun Open-API lengkep pikeun integrasi sistem pikeun ngahontal tujuan bisnis unik mitra urang.

Palayanan

—— Layanan ODM Profesional ——

- Mindahkeun ide anjeun ka alat atanapi sistem anu nyata

OWON parantos ngalaman pisan dina ngarancang sareng ngaropea alat éléktronik anu ditangtukeun ku kabutuhan palanggan.Kami tiasa nawiskeun jasa téknis R&D full-line kalebet desain industri & struktural, desain hardware & PCB, desain firmware & software, ogé integrasi sistem.

—— Jasa Pabrikan Éféktif Biaya ——

- Kirimkeun jasa pakét lengkep pikeun ngahontal tujuan bisnis anjeun

OWON geus kalibet dina produksi volume duanana produk éléktronik standarisasi jeung ngaropéa saprak 1993. Ngaliwatan taun, OWON geus akumulasi pangalaman loba pisan jeung kompetensi dina manufaktur produk, kayaning Manajemén Produksi Massal, Supply Chain Manajemén, Total Quality Manajemén, jsb.

Kaunggulan

● Strategi berorientasi téknologi anu ngamungkinkeun kamampuan sora R&D sareng palaksanaan téknis.

● 20 taun pangalaman manufaktur dicadangkeun ku ranté suplai dewasa tur efisien.

● SDM stabil sarta konsisten ogé involvement pagawe aktif alatan budaya perusahaan tina "Ikhlas, Sharing jeung Kasuksesan".

● Kombinasi "International Accessibility" jeung "Made in China" ngajamin kapuasan customer-tingkat tinggi tanpa sacrificing efektivitas ongkos.

Pasar

1

Sajarah

123

Poto

vbwsbewr (1)
vbwsbewr (2)
vbwsbewr (3)
vbwsbewr (4)
vbwsbewr (5)
vbwsbewr (6)
vbwsbewr (7)
vbwsbewr (8)
vbwsbewr (9)

Sertipikat

Certifications  (2)
Certifications  (3)
Certifications  (1)
Chat Online WhatsApp!