OWON ngarancang sareng ngadamel sababaraha alat IoT dina LIMA kategori: manajemén énergi, kontrol HVAC, sensor kaamanan, kontrol lampu, sareng panjagaan video. Salian ti nyayogikeun modél luar rak, OWON ogé berpengalaman dina nyayogikeun palanggan ku alat anu "diluyukeun" saluyu sareng sarat konsumén supados sampurna cocog sareng tujuan téknis sareng bisnis.

Kustomisasi Alat IoT kalebet: rebranding silkscreen saderhana, sareng kustomisasi anu langkung jero dina firmware, hardware sareng bahkan desain industri anyar.

Kustomisasi aplikasi: ngarobih logo APP sareng halaman bumi; kirimkeun APP ka Android Market sareng App Store; Apdet sareng pamaliharaan APP.

Panempatan Awan Pribadi: nyebarkeun program cloud server OWON dina rohangan awan swasta konsumén; masrahkeun platform manajemén deui-tungtung ka konsumén; program cloud server sareng pembaruan APP sareng pamiaraeun


WhatsApp Online Chat!