OWON ngarancang sareng ngadamel rupa-rupa alat IoT dina LIMA kategori: manajemén énergi, kontrol HVAC, sénsor kaamanan, kontrol cahaya, sareng panjagaan pidéo.Salian nyadiakeun model off-the-rak, OWON ogé kacida ngalaman dina nyadiakeun konsumén urang jeung "well-tailored" alat nurutkeun sarat konsumén 'supaya cocog sampurna tujuan teknis jeung bisnis maranéhanana.

Kustomisasi Alat IoT kalebet:rebranding silkscreen basajan, sarta kustomisasi deeper di firmware, hardware na malah brand design industri anyar.

Kustomisasi APLIKASI:ngaropéa logo APP sareng halaman bumi;ngalebetkeun APP ka Android Market jeung App Store;Apdet sareng pangropéa APP.

Panyebaran Awan Pribadi:nyebarkeun program server awan OWON dina rohangan awan pribadi para nasabah;nyerahkeun platform manajemén back-end ka nasabah;program server awan sareng apdet sareng perawatan APP

Chat Online WhatsApp!