• How to Choose a Good Smart Pet Water Fountain?

    Kumaha Milih Pancuran Cai Cai Piaraan Anu Séhat?

    Naha anjeun kantos perhatoskeun yén ucing anjeun sigana henteu resep nginum cai? Éta sabab karuhun ucing sumping ti gurun Mesir, janten ucing gumantung sacara genetik kana dahareun pikeun hidrasi, daripada nginum langsung. Numutkeun kana élmu, ucing kedah nginum 40-50ml cai per kilogram beurat awak per dinten. Upami ucing nginum sakedik teuing, kiih bakal konéng sareng tai na bakal garing. Serius éta bakal nambahan beban ginjal, batu ginjal jeung sajabana. (The inci ...
    Maca deui
  • Connected Home and IoT: Market Opportunities and Forecasts 2016-2021

    Hubungan Bumi sareng IoT: Kasempetan Pasar sareng Ramalan 2016-2021

    (Catetan Éditor: Tulisan ieu, ditarjamahkeun tina ZigBee Resource Guide.) Panilitian sareng Pasar parantos ngumumkeun ditambahan laporan "Connected Home and Smart Appliances 2016-2021" pikeun tawaran aranjeunna. Panilitian ieu mengevaluasi pasar pikeun Internet of Things (IoT) di Connected Homes sareng kalebet evaluasi supir pasar, perusahaan, solusi, sareng ramalan 2015 dugi ka 2020. Panilitian ieu ogé ngaevaluasi pasar Smart Appliance kalebet téknologi, perusahaan, solusi ...
    Maca deui
  • Better Life with OWON Smart Home

    Hirup Langkung Hadé sareng OWON Smart Home

      OWON mangrupikeun produsen profesional pikeun produk sareng solusi Smart Home. Didirikeun taun 1993, OWON parantos ngembangkeun janten pamimpin di industri Smart Home sadunya kalayan kakuatan R&D anu kuat, katalog produk komplte sareng sistem terpadu. Produk sareng solusi ayeuna ngaliput rupa-rupa, kalebet Kontrol Énergi, Kontrol Lampu, Pengawasan Kaamanan sareng seueur deui. Fitur OWON dina solusi tungtung-ka-tungtung, kalebet alat pinter, gateway (hub) sareng cloud server. Arsitéktur ieu ...
    Maca deui
  • OWON at The 7th China(Shenzhen) International Pet Supplies Exhibition

    OWON di Pameran Perlengkapan Piaraan Internasional The China (Shenzhen) Internasional

    Pameran Perlengkapan Piaraan Internasional Tiongkok ka-7 (Shenzhen) mangrupikeun pameran profesional anu didamel ku HONOR TIMES. Saatos mangtaun-taun akumulasi sareng présipitasi, éta parantos janten pameran andalan industri pangageungna sareng paling berpengaruh di Cina. Shenzhen Pet Fair parantos ngadegkeun hubungan strategis jangka panjang sareng ratusan mérek domestik sareng asing anu kawéntar pikeun mastikeun kualitas paméran, sapertos ROTAL CANIN, NOURSE, HELLOJOY IN-PLUS, PEIDI, CHINA PET DOODS, HAGEN NUTRIENC .. .
    Maca deui
  • OWON will be at The 7th China(Shenzhen) International Pet Supplies Exhibition

    OWON bakal aya di Pameran Perlengkapan Piaraan Internasional The China (Shenzhen) Internasional

    Pameran Perlengkapan Piaraan Internasional Tiongkok ka-7 (Shenzhen) Internasional 2021/4 / 15-18 Pusat Konvénsi sareng Pameran Shenzhen (Distrik Futian) Xiamen OWON Technology Co., Ltd. Nomer Pameran: 9E-7C Kami tulus ngajak dagang sareng réncang dunya pikeun nganjang, sareng milari kasempetan pikeun saling gawé bareng!
    Maca deui
  • ZigBee 3.0: The Foundation for the Internet of Things: Launched and Open for Certifications

    ZigBee 3.0: Yayasan pikeun Internét Hal: Diluncurkeun sareng Buka kanggo Sertifikasi

    (Catetan Éditor: Tulisan ieu, ditarjamahkeun tina Pitunjuk Sumberdaya ZigBee · Edisi 2016-2017.) Zigbee 3.0 mangrupikeun ngahijikeun standar nirkabel anu dipimpin ku Alliance janten solusi tunggal pikeun sadaya pasar nangtung sareng panerapan. Solusi na nyayogikeun interoperabilitas anu lancar di antara rupa-rupa alat pinter sareng masihan konsumén sareng usaha aksés kana produk sareng jasa anu inovatif anu tiasa dianggo babarengan pikeun kahirupan sapopoe. Solusi ZigBee 3.0 parantos dirarancang ...
    Maca deui
  • ZigBee, the IoT and Global Growth

    ZigBee, Pertumbuhan IoT sareng Global

    (Catetan Éditor: Tulisan ieu, ditarjamahkeun tina ZigBee Resource Guide.) Sakumaha seueur analis anu diramalkeun, Internet of Things (IoT) parantos sumping, visi anu parantos lami janten impian tina peminat téknologi dimana-mana. Usaha sareng konsumén sami-sami gancang perhatoskeun; aranjeunna nuju mariksa ratusan produk anu ngaku "pinter" didamel kanggo bumi, bisnis, pengecer, utilitas, pertanian - daptar na teras-terasan. Dunya ieu preparding pikeun ...
    Maca deui
  • Leading the Way with Interoperable Products

    Anjog ka Jalan sareng Produk Anu Sasarengan

              Standar kabuka ngan ukur saé dina interoperablility produk na kahontal dina pasaran. Program ZigBee Certified didamel sareng misi pikeun nyayogikeun prosedur anu komprehensif sareng komprehensif anu bakal ngesahkeun palaksanaan standar na kana produk marketady pikeun mastikeun interoperabilitas patuh sareng produk anu sami divalidasi. Program kami ngamangpaatkeun kaparigelan daptar perusahaan 400+ memeber pikeun ngembangkeun susunan anu lengkep sareng lengkep ...
    Maca deui
  • Why Use Zigbee for your Wireless IOT Solution?

    Naha Paké Zigbee pikeun Solusi IOT Wireless anjeun?

          Quation anu langkung saé nyaéta, naha henteu? Naha anjeun terang yén Zigbee Alliance ngajantenkeun spesifikasi nirkabel carious, standar sareng solusi pikeun komunikasi nirkabel IoT sayogi? Spésifikasi, standar sareng solusi ieu sadayana nganggo standar IEEE 802.15.4 pikeun aksés fésocal sareng média (PHY / MAC) kalayan dukungan pikeun band 2.4GHz sadunya sareng sub régional band GHz. IEEE 802.15.4 transceiver patuh sareng daérah modul sayogi ti langkung ti 20 pabrik anu béda ...
    Maca deui
  • Full-Packaged ODM Service to Achieve Your Business Goals

    Jasa ODM Anu Pakét lengkep pikeun Ngahontal Tujuan Usaha anjeun

    Ngeunaan OWON OWON Technology (bagian tina LILLIPUT Group) mangrupikeun ISO 9001: 2008 Produsen Desain Asli anu disahkeun dina rarancang sareng ngadamel produk anu patali sareng éléktronik sareng komputer ti saprak 1993. Didukung ku yayasan anu padet dina téknologi tampilan komputer sareng LCD anu dipasang, sareng ku Maskumambang sareng pamaén industri utama, OWON ngahijikeun deui téknologi IOT kana campuran téknologi na, nawiskeun duanana produk standar sareng solusi khusus kanggo uili ...
    Maca deui
  • The Most Comprehensive Zigbee Smart Home System

    Sistem Bumi Anu Paling Komprehensif Zigbee

    Salaku panyadia utama alat bumi pinter ZigBee sareng solusi, OWON yakin yén langkung seueur "hal" anu nyambung sareng IoT, sistem bumi anu pinter bakal naék nilai. Kapercayaan ieu parantos ngadorong kahoyong urang pikeun ngembangkeun langkung ti 200 jinis produk basis ZigBee. Sistem home pinter OWON urang ngaliput: Manajemén pencahayaan Kontrol perkakas bumi Kaamanan rumah tangga Kaméra perawatan IP sepuh kaméra IP imah smrt tiasa janten ideu anu kompléks, sareng sarat pelanggan bénten-bénten ...
    Maca deui
  • WHAT KIND OF PLUGS ARE IN DIFFERENT COUNTRIES?PART 2

    JENÉNYA TAMPAK ANU DI NEGARA Béda? BAGIAN 2

    Kali ieu urang teraskeun ngenalkeun colokan na. 6. Tegangan Argentina: 220V Frékuénsi: 50HZ Fitur: Colokkeunna ngagaduhan dua pin datar dina bentuk V ogé pin grounding. Versi colokan, anu ngan ukur ngagaduhan dua pin datar, ogé aya. Colokkeun Australia ogé tiasa dianggo sareng stop kontak di Cina. 7. Tegangan Australia: 240V Frékuénsi: 50HZ Fitur: Colokkeunna ngagaduhan dua pin datar dina bentuk V ogé pin grounding. Versi colokan, anu ngan ukur ngagaduhan dua pin datar, ogé aya. The Au ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4

WhatsApp Online Chat!