• Video| Matter

    Video|Perkara

    Matéri ngamungkinkeun pamekar nyieun alat pinter anu interconnected sakuliah merek jeung standar pikeun Internet of Things anu bakal ngaktifkeun konvergénsi industri.Ieu sababaraha pidéo pondok anu bakal ngabagi kumaha Matter ngahijikeun kakuatan Wi-Fi, Thread, sareng pondasi umumna - protokol IP - pikeun nyiptakeun jaringan anu lancar pikeun ékosistem bumi pinter anu séhat.Pariksa video di handap.Pangembang kauntungan: Standar bumi pinter anu ngahijikeun Matter ngajantenkeun éta ...
    Maca deui
  • Metro introduction of non-inductive gate payment, UWB+NFC can explore how much commercial space?

    Metro bubuka pamayaran gerbang non-induktif, UWB + NFC bisa ngajalajah sabaraha spasi komérsial?

    Lamun datang ka pamayaran non-induktif, éta gampang pikeun mikir pamayaran ETC, nu nyadar pembayaran otomatis tina marake wahana ngaliwatan semi-aktif RFID téhnologi komunikasi frékuénsi radio.Kalayan aplikasi téknologi UWB anu saé, jalma ogé tiasa ngawujudkeun induksi gerbang sareng deduksi otomatis nalika ngarambat dina subway.Anyar, platform kartu beus Shenzhen "Shenzhen Tong" sareng Huiting Technology babarengan ngarilis solusi pamayaran UWB tina "non-induktif off-li ...
    Maca deui
  • How does Wi-Fi Location Technology Survive on A Crowded Track?

    Kumaha Téknologi Lokasi Wi-Fi Salamet dina Lagu Ramé?

    Positioning geus jadi hiji téhnologi penting dina kahirupan urang sapopoé.GNSS, Beidou, GPS atawa Beidou /GPS+5G/WiFi téhnologi posisi satelit fusi dirojong di luar.Kalayan paningkatan paménta pikeun skénario aplikasi jero ruangan, kami mendakan yén téknologi posisi satelit sanés mangrupikeun solusi anu optimal pikeun skenario sapertos kitu.Posisi jero rohangan kusabab bédana dina skenario aplikasi, syarat proyék sareng kaayaan anu réalistis, sesah nyayogikeun jasa sareng set seragam ...
    Maca deui
  • Infrared Sensors are Not Just Thermometers

    Sénsor Infrabeureum Sanes Ngan Térmométer

    Sumber: Ulink Media Dina jaman pasca-épidémik, kami yakin yén sénsor infra red penting pisan unggal dinten.Dina prosés commuting, urang kudu ngaliwatan pangukuran suhu deui jeung deui samemeh urang bisa ngahontal tujuan urang.Salaku pangukuran suhu sareng sajumlah ageung sénsor infra red, kanyataanna, aya seueur peran anu penting.Salajengna, hayu urang nempo sensor infra red.Bubuka pikeun Sénsor Infrabeureum Naon waé anu di luhur enol mutlak (-273 ° C) terus dipancarkeun...
    Maca deui
  • Naon file anu lumaku pikeun Presence Sensor?

    1. Komponén konci Téknologi Deteksi Gerak Urang terang yén sénsor ayana atanapi sénsor gerak mangrupikeun komponén konci anu penting pikeun alat deteksi gerak.Sensor ayana / sensor gerak ieu mangrupikeun komponén anu ngamungkinkeun para detéktor gerak ieu ngadeteksi gerakan anu teu biasa di bumi anjeun.Deteksi Infrabeureum mangrupikeun téknologi inti kumaha alat ieu jalan.Aya sensor / sensor gerak anu sabenerna ngadeteksi radiasi infra red dipancarkeun ti jalma sabudeureun imah anjeun.2. Sénsor Infrabeureum Ieu...
    Maca deui
  • Parabot Anyar pikeun Perang Éléktronik: Operasi Multispektral sareng Sénsor Misi-Adaptif

    Joint All-Domain Command and Control (JADC2) sering didadarkeun salaku karasa: OODA loop, kill chain, sareng sensor-to-effector.Defense aya dina bagian "C2" tina JADC2, tapi éta sanés anu mimiti dipikiran.Ngagunakeun analogi maén bal, gelandang meunang perhatian, tapi tim kalawan pertahanan pangalusna - naha éta ngajalankeun atawa ngalirkeun - biasana nyieun ka jawara.The Large Aircraft Countermeasures System (LAIRCM) mangrupikeun salah sahiji Northrop Grumman&...
    Maca deui
  • Bluetooth Latest Market Report, IoT has Become a Major Force

    Laporan Pasar Panganyarna Bluetooth, IoT parantos Janten Angkatan Utama

    Bluetooth Technology Alliance (SIG) sareng ABI Research parantos ngarilis Pembaruan Pasar Bluetooth 2022. Laporan éta ngabagi wawasan sareng tren pasar pangénggalna pikeun ngabantosan panyusun kaputusan di sakumna dunya ngiringan peran konci anu dimaénkeun Bluetooth dina rencana peta jalan téknologi sareng pasar. .Pikeun ningkatkeun kamampuan inovasi bluetooth perusahaan sareng ngamajukeun pamekaran téknologi Bluetooth pikeun nyayogikeun pitulung.Rincian laporan ieu di handap.Dina 2026, kiriman taunan Bluetoot...
    Maca deui
  • LoRa Upgrade! Will it Support Satellite Communications, What New Applications will be Unlocked?

    Ngaronjatkeun LoRa!Naha éta bakal ngadukung Komunikasi Satelit, Naon Aplikasi Anyar anu bakal Henteu Dikonci?

    Éditor: Ulink Media Dina satengah kadua 2021, startup luar angkasa Inggris SpaceLacuna mimiti ngagunakeun teleskop radio di Dwingeloo, Walanda, pikeun ngagambarkeun LoRa balik ti bulan.Ieu pasti ékspérimén anu pikaresepeun dina hal kualitas panangkepan data, sabab salah sahiji pesen ogé ngandung pigura LoRaWAN® anu lengkep.Lacuna Speed ​​ngagunakeun sakumpulan satelit orbit Bumi rendah pikeun nampi inpormasi tina sénsor anu terpadu sareng peralatan LoRa Semtech sareng fret radio di bumi ...
    Maca deui
  • Dalapan Tren Internet of Things (IoT) pikeun 2022.

    Firma rékayasa parangkat lunak MobiDev nyatakeun yén Internet of Things sigana mangrupikeun salah sahiji téknologi anu paling penting di luar, sareng seueur hubunganana sareng kasuksésan seueur téknologi sanés, sapertos pembelajaran mesin.Nalika bentang pasar mekar dina sababaraha taun ka hareup, penting pisan pikeun perusahaan pikeun ngawas acara."Sababaraha perusahaan anu paling suksés nyaéta anu mikir sacara kreatif ngeunaan téknologi anu berkembang," saur Oleksii Tsymbal, lulugu perwira inovasi di MobiDev....
    Maca deui
  • Security of IOT

    Kaamanan IOT

    Naon ari IoT?Internet of Things (IoT) nyaéta sakumpulan alat anu nyambung ka Internét.Anjeun panginten tiasa mikirkeun alat sapertos laptop atanapi TVS pinter, tapi IoT ngalegaan saluareun éta.Bayangkeun alat éléktronik jaman baheula anu henteu nyambung ka Internét, sapertos mesin fotokopi, kulkas di bumi atanapi mesin kopi di ruang istirahat.Internet of Things ngarujuk kana sadaya alat anu tiasa nyambung ka Internét, bahkan anu teu biasa.Ampir sadaya alat anu nganggo saklar ayeuna gaduh poten ...
    Maca deui
  • Pencahayaan Jalan Nyadiakeun Platform Idéal pikeun Kota-Kota Pintar Saling Panghubung

    Kota pinter anu saling nyambungkeun mawa impian anu éndah.Di kota sapertos kitu, téknologi digital ngahijikeun sababaraha fungsi civic unik pikeun ningkatkeun efisiensi operasional sareng intelegensi.Diperkirakeun dina taun 2050, 70% tina populasi sadunya bakal hirup di kota pinter, dimana hirup bakal séhat, senang jeung aman.Anu penting, éta janji bakal héjo, kartu trump terakhir umat manusa ngalawan karusakan pangeusina.Tapi kota pinter téh gawé teuas.Téknologi anyar mahal, ...
    Maca deui
  • How does the Industrial Internet of Things save a factory millions of dollars a year?

    Kumaha Internet Industrial of Things ngahemat pabrik jutaan dolar sataun?

    Pentingna Internét Industri Hal-hal Nalika nagara terus ngamajukeun infrastruktur sareng ékonomi digital énggal, Internét tina Perkara Industri beuki muncul dina panon masarakat.Numutkeun statistik, ukuran pasar industri Internet industri Cina urang bakal ngaleuwihan 800 miliar yuan sarta ngahontal 806 miliar yuan dina 2021. Nurutkeun kana tujuan tata nasional jeung trend ngembangkeun ayeuna Cina urang Industrial Internet of Thi ...
    Maca deui
Chat Online WhatsApp!