• Top 10 wawasan pasar bumi pinter Cina di 2023

    Top 10 wawasan pasar bumi pinter Cina di 2023

    Panaliti pasar IDC nembe nyimpulkeun sareng masihan sapuluh wawasan ngeunaan pasar bumi pinter Cina di 2023. IDC ngarepkeun kiriman alat bumi pinter kalayan téknologi gelombang milimeter langkung ti 100,000 unit dina 2023. Dina 2023, sakitar 44% tina alat bumi pinter bakal ngadukung aksés ka dua atawa leuwih platform, enriching pilihan pamaké.Wawasan 1: ékologi platform imah pinter Cina bakal neruskeun jalur ngembangkeun sambungan cabang Jeung ngembangkeun deepening tina scen home pinter ...
    Maca deui
  • Kumaha Internet tiasa Maju kana Akal diri Maju tina Piala Dunia "Wasit Pintar"?

    Kumaha Internet tiasa Maju kana Akal diri Maju tina Piala Dunia "Wasit Pintar"?

    Piala Dunya ieu, "wasit pinter" nyaeta salah sahiji highlights pangbadagna.SAOT integrates data stadion, aturan kaulinan sarta AI pikeun otomatis nyieun judgments gancang jeung akurat dina situasi offside Sedengkeun rébuan fans cheered atanapi lamented nu replays animasi 3-D, pikiran kuring dituturkeun kabel jaringan jeung serat optik balik TV ka jaringan komunikasi.Dina raraga pikeun mastikeun smoother, pangalaman nempoan jelas pikeun fans, hiji revolusi calakan sarupa SAOT oge u ...
    Maca deui
  • Nalika ChatGPT janten viral, naha musim semi dugi ka AIGC?

    Nalika ChatGPT janten viral, naha musim semi dugi ka AIGC?

    Panulis: Ulink Media AI lukisan teu dissipated panas, AI Q&A tur nyetel hiji craze anyar!Dupi anjeun percanten?Kamampuhan pikeun langsung ngahasilkeun kode, otomatis ngalereskeun bug, ngadamel konsultasi online, nyerat skrip situasional, sajak, novel, sareng bahkan nyerat rencana pikeun ngancurkeun jalma… Ieu tina chatbot berbasis AI.Dina 30 Nopémber, OpenAI ngaluncurkeun sistem paguneman berbasis AI anu disebut ChatGPT, chatbot.Numutkeun pajabat, ChatGPT sanggup berinteraksi dina bentuk ...
    Maca deui
  • Naon 5G LAN?

    Naon 5G LAN?

    Panulis: Ulink Media Sadayana kedah wawuh sareng 5G, nyaéta évolusi 4G sareng téknologi komunikasi sélulér panganyarna kami.Pikeun LAN, anjeun kedah langkung akrab sareng éta.Ngaran lengkepna nyaéta jaringan daérah lokal, atanapi LAN.Jaringan asal urang, kitu ogé jaringan di kantor perusahaan, dasarna LAN.Kalayan Wi-Fi Nirkabel, éta mangrupikeun LAN Nirkabel (WLAN).Janten naha kuring nyarios 5G LAN pikaresepeun?5G nyaéta jaringan sélulér anu lega, sedengkeun LAN nyaéta jaringan data daérah leutik.Dua téknologi ningali ...
    Maca deui
  • Ti Barang nepi ka Pamandangan, Sabaraha Matéri Bisa Dibawa ka Imah Pinter?-Bagian Kadua

    Ti Barang nepi ka Pamandangan, Sabaraha Matéri Bisa Dibawa ka Imah Pinter?-Bagian Kadua

    Smart Home -In hareup do B tungtung atawa ngalakukeun C tungtung Market "Sateuacan susunan pinuh kecerdasan imah bisa jadi leuwih dina walk pasar pinuh, urang ngalakukeun villa, ngalakukeun lanté datar badag.Tapi ayeuna urang gaduh masalah ageung angkat ka toko offline, sareng urang mendakan yén aliran alami toko-toko pisan boros.- Zhou Jun, Sekretaris Jéndral CSHIA.Numutkeun bubuka, taun ka tukang jeung saméméh, sakabéh kecerdasan imah téh trend badag di industri, nu ogé ngalahirkeun hiji l ...
    Maca deui
  • Ti Barang nepi ka Pamandangan, Sabaraha Matéri Bisa Dibawa ka Imah Pinter?-Bagian Kahiji

    Ti Barang nepi ka Pamandangan, Sabaraha Matéri Bisa Dibawa ka Imah Pinter?-Bagian Kahiji

    Anyar-anyar ieu, CSA Connectivity Standards Alliance sacara resmi ngarilis standar Matter 1.0 sareng prosés sertifikasi, sareng ngayakeun konperénsi média di Shenzhen.Dina kagiatan ieu, sémah hadir ngawanohkeun status ngembangkeun sarta trend masa depan Matéri 1.0 di jéntré ti R & D tungtung baku ka tungtung test, lajeng ti tungtung chip ka tungtung alat produk.Dina waktu nu sarua, dina sawala round table, sababaraha pamingpin industri mungguh dikedalkeun pamadegan maranéhna dina tre ...
    Maca deui
  • Dampak 2G sareng 3G Offline dina Konektipitas IoT

    Dampak 2G sareng 3G Offline dina Konektipitas IoT

    Kalayan panyebaran jaringan 4G sareng 5G, 2G sareng 3G damel offline di seueur nagara sareng daérah nuju kamajuan anu tetep.Artikel ieu nyadiakeun tinjauan prosés offline 2G jeung 3G di sakuliah dunya.Nalika jaringan 5G terus disebarkeun sacara global, 2G sareng 3G parantos réngsé.Pangurangan ukuran 2G sareng 3G bakal mangaruhan panyebaran iot nganggo téknologi ieu.Di dieu, urang bakal ngabahas masalah anu kedah diperhatoskeun ku perusahaan salami prosés offline 2G / 3G sareng tindakan pencegahan ...
    Maca deui
  • Naha Masalah Smart Home anjeun Nyata atanapi palsu?

    Naha Masalah Smart Home anjeun Nyata atanapi palsu?

    Tina alat-alat bumi pinter ka bumi pinter, tina intelijen produk tunggal dugi ka intelijen sadayana bumi, industri alat-alat bumi laun-laun asup kana jalur pinter.Paménta konsumén pikeun intelijen henteu deui kontrol calakan ngaliwatan APP atanapi spiker saatos alat bumi tunggal disambungkeun ka Internét, tapi langkung ngarepkeun pangalaman intelijen anu aktip dina rohangan interkonéksi sadaya pamandangan bumi sareng tempatna.Tapi halangan ékologis pikeun multi-protokol nyaéta ...
    Maca deui
  • Internet of Things, bakal To C mungkas dina To B?

    Internet of Things, bakal To C mungkas dina To B?

    [Ka B atanapi henteu Ka B, ieu patarosan.-- Shakespeare] Taun 1991, Profesor MIT Kevin Ashton mimiti ngajukeun konsép Internet of Things.Dina 1994, agam calakan Bill Gates 'réngsé, ngawanohkeun parabot cahaya calakan sarta sistem kontrol suhu calakan pikeun kahiji kalina.alat-alat jeung sistem calakan mimiti asupkeun tetempoan jalma biasa.Dina 1999, MIT ngadegkeun "Pusat Idéntifikasi Otomatis", anu ngusulkeun yén "ev ...
    Maca deui
  • Helm Smart nyaéta 'Ngajalankeun'

    Helm Smart nyaéta 'Ngajalankeun'

    Helm pinter mimiti di industri, panyalindungan seuneu, tambang jsb Aya paménta kuat pikeun kaamanan tanaga jeung positioning, sakumaha 1 Juni 2020, Departemen Kaamanan Umum biro dilaksanakeun di nagara "a helm di" satpam, motor, supir kandaraan listrik panumpang pamakéan katuhu helmets luyu jeung dibekelan relevan, mangrupa panghalang penting pikeun nangtayungan kasalametan panumpang, nurutkeun statistik, Ngeunaan 80% tina maotna supir jeung paseng...
    Maca deui
  • Kumaha Cara Ngadamel Transmisi Wi-Fi Stabil sapertos Transmisi Kabel Jaringan?

    Kumaha Cara Ngadamel Transmisi Wi-Fi Stabil sapertos Transmisi Kabel Jaringan?

    Naha anjeun hoyong terang naha kabogoh anjeun resep maén kaulinan komputer?Hayu atuh babagi Anjeun tip a, anjeun tiasa pariksa komputer na sambungan kabel jaringan atanapi henteu.Kusabab budak lalaki boga syarat tinggi dina speed jaringan sarta reureuh nalika maén game, sarta lolobana WiFi imah ayeuna teu bisa ngalakukeun ieu sanajan speed jaringan broadband cukup gancang, jadi budak anu mindeng maén game condong milih aksés kabel ka broadband mun mastikeun lingkungan jaringan anu stabil sareng gancang.Ieu ogé ngagambarkeun masalah ...
    Maca deui
  • Cahaya + Gedong Edisi Musim Gugur 2022

    Cahaya + Gedong Edisi Musim Gugur 2022

    Light+Building Autumn Edition 2022 bakal diayakeun ti 2 nepi ka 6 Oktober di Frankfurt, Jérman.Ieu mangrupikeun paméran penting anu ngahimpun seueur anggota aliansi CSA.Aliansi ieu sacara khusus ngahasilkeun peta stan anggota pikeun rujukan anjeun.Sanaos kabeneran sareng Minggu Emas Poé Nasional Cina, éta henteu nyegah urang ngumbara.Sareng waktos ieu aya sababaraha anggota ti Cina!
    Maca deui
Chat Online WhatsApp!