Leuwih

pintonan

2

OWON SmartLife boga tujuan pikeun nyebarkeun téknologi canggih pikeun nyorong pamakean énergi anu éfisién, sareng nyiptakeun lingkungan bumi anu "Hijau, langkung Cozier sareng Smarter", ningkatkeun standar kahirupan sareng pamustunganana nyumbang kana karaharjaan manusa.

"Kaikhlasan, Kasuksesan sareng Ngabagi" mangrupikeun nilai-nilai inti anu OWON bagikeun sareng mitra internal sareng eksternal urang, ngawangun hubungan kerjasama anu ikhlas, narékahan babarengan pikeun kasuksésan win-win sareng ngabagi masa depan anu cemerlang.

Chat Online WhatsApp!