• ZigBee Panic Button 206

    Tombol Panik ZigBee 206

    ▶ Fitur Utama:• ZigBee HA 1.2 patuh• Cocog jeung produk ZigBee séjén• Pencét tombol panik pikeun ngirim bewara ka telepon• Konsumsi daya low• Gampang instalasi• Ukuran mini...
  • ZigBee Siren SIR216

    Sirineu ZigBee SIR216

    ▶ Fitur Utama:• AC-Powered• Nyingkronkeun jeung rupa-rupa Sensor Kaamanan ZigBee• Diwangun dina batré cadangan nu terus digawé salila 4 jam bisi pareum listrik• Sora decibel luhur jeung lampu kilat al...
  • ZigBee Key Fob KF 205

    Fob konci ZigBee KF 205

    ▶ Fitur Utama:• ZigBee HA 1.2 patuh• cocog jeung produk ZigBee séjén• Gampang instalasi• Remote on/off kontrol• Jauh leungeun/ngarampas pakarang• Deteksi batré lemah• Konsumsi daya low...
Chat Online WhatsApp!