Solusi Manajemén Énergi mangrupikeun Sistem Manajemén Gedong Mini anu tiasa dikonfigurasi idéal pikeun
rupa-rupa proyék komérsial lampu, kayaning sakola, kantor, toko, gudang, apartemen, hotél, panti jompo, jsb A server back-tungtung swasta bisa deployed, sarta dasbor PC bisa ngonpigurasi luyu jeung hiji proyék sarat unik, kayaning. salaku:
• modul Fungsional: ngaropéa ménu dasbor dumasar kana fungsi nu dipikahoyong;
• Peta Harta: nyieun peta sipat reflecting floors sabenerna sarta kamar dina enggon;
• pemetaan alat: cocog alat fisik jeung titik logis dina peta sipat;
• Manajemén katuhu pamaké: nyieun kalungguhan jeung hak pikeun staf manajemén dina ngarojong operasi bisnis.

Energy control
Kontrol énergi
Temp Humd control
Temp Humd kontrol
Temperature control
Kontrol suhu
Chat Online WhatsApp!