Solusi Manajemén Énergi mangrupikeun Sistem Manajemen Gedong Mini anu tiasa dikonfigurasi pikeun
sababaraha rupa proyek komérsial ringan, sapertos sakola, kantor, toko, gudang, apartemen, hotél, panti jompo, sareng sbp. Server back-end swasta tiasa dikerjakeun, sareng dasbor PC tiasa ngonpigurasi saluyu sareng proyek anu syaratna unik, sapertos siga:
• modul fungsional: ngaropea ménu dasbor dumasar kana fungsi anu dipikahoyong;
• Peta harta: nyiptakeun peta milik anu ngagambarkeun lanté sareng kamar anu saleresna di jero tempat;
• Pemetaan parangkat: cocogkeun alat fisik sareng simpul logis dina peta properti;
• Manajemén hak pangguna: nyiptakeun kalungguhan sareng hak pikeun staff manajemén dina ngadukung operasi bisnis.

Energy control
Kadali énergi
Temp Humd control
Kontrol Temp Humd
Temperature control
Kontrol suhu

WhatsApp Online Chat!