OWON's end-to-end IoT solution SPIDEXTM ngamungkinkeun para mitra na pikeun nyiptakeun sareng ngajaga ékosistem perangkat lunak nyalira ti mimiti di luhur platform IoT anu aya OWON (awan swasta + gateway pinter + alat sakurilingna), sareng langkung ngajantenkeun sistemna nganggo fitur unik sareng pangguna pangalaman pikeun sagala rupa aplikasi. Janten, sacara signifikan ngahémat usaha sareng inpéstasi aranjeunna dina ngawangun pakakas, nyerna téknologi Lokal-Jaringan-Jaringan, bari tetep masihan aranjeunna kalenturan maksimal ngararancang sistem sakumaha kabutuhan proyék. Mitra OWON tiasa milih tina DUA pilihan dina ngararancang program cloud server nyalira, atanapi ngahijikeun solusi OWON kana sistem anu aya, sareng ngararancang perangkat lunak lapisan aplikasi nyalira, sapertos APP mobile sareng dasbor PC.

 OWON bakal teras-terasan ningkatkeun CPI / API supados tetep sareng ékspansi sistem anjeun.


WhatsApp Online Chat!