Solusi IoT end-to-end OWON SPIDEXTM ngamungkinkeun para mitrana pikeun nyiptakeun sareng ngajaga ékosistem parangkat lunak sorangan ti mimiti dina luhureun platform IoT OWON anu tos aya (awan pribadi + gateway pinter + alat-alat sakurilingna), sareng salajengna nyaluyukeun sistemna sareng fitur unik sareng pangguna. pangalaman pikeun sagala rupa aplikasi.Ku kituna, nyata ngahemat usaha maranéhanana sarta investasi dina hardware wangunan, digesting téhnologi Lokal-Area-Network, bari tetep masihan aranjeunna kalenturan maksimum ngarancang sistem sakumaha per sarat proyék.Mitra OWON tiasa milih tina DUA pilihan dina ngarancang program pangladén awan sorangan, atanapi ngahijikeun solusi OWON kana sistem anu aya, sareng salajengna ngarancang parangkat lunak lapisan aplikasi sorangan, sapertos APP mobile sareng dasbor PC.

OWON bakal terus-terusan ningkatkeun CPI/API pikeun ngalacak ékspansi sistem anjeun.

Chat Online WhatsApp!