Ser

wakil

—— Jasa ODM Profesional ——

- Mindahkeun ideu anjeun ka alat atanapi sistem anu nyata

OWON berpengalaman pisan dina ngarancang sareng ngarobih alat éléktronik anu ditangtoskeun ku kabutuhan pelanggan. Kami tiasa nawiskeun jasa téknologi R&D garis lengkep kalebet desain industri & struktural, desain hardware & PCB, desain firmware & parangkat lunak, ogé integrasi sistem.

—— Jasa Manufaktur Épéktip Ongkos — —

- Kirimkeun jasa paket-lengkep pikeun ngahontal tujuan bisnis anjeun

OWON parantos kalibet dina produksi volume duanana produk éléktronik anu distandarkeun sareng khusus ti taun 1993. Ngaliwatan mangtaun-taun, OWON parantos ngempelkeun pangalaman anu réa sareng kompeténsi dina produksi produk, sapertos Manajemen Produksi Massa, Manajemén Ranté Supply, Total Quality Management, jst.


WhatsApp Online Chat!