Ser

naib

—— Layanan ODM Profesional ——

- Mindahkeun ide anjeun ka alat atanapi sistem anu nyata

OWON parantos ngalaman pisan dina ngarancang sareng ngaropea alat éléktronik anu ditangtukeun ku kabutuhan palanggan.Kami tiasa nawiskeun jasa téknis R&D full-line kalebet desain industri & struktural, desain hardware & PCB, desain firmware & software, ogé integrasi sistem.

—— Jasa Pabrikan Éféktif Biaya ——

- Kirimkeun jasa pakét lengkep pikeun ngahontal tujuan bisnis anjeun

OWON geus kalibet dina produksi volume duanana produk éléktronik standarisasi jeung ngaropéa saprak 1993. Ngaliwatan taun, OWON geus akumulasi pangalaman loba pisan jeung kompetensi dina manufaktur produk, kayaning Manajemén Produksi Massal, Supply Chain Manajemén, Total Quality Manajemén, jsb.

Chat Online WhatsApp!