• ZigBee Panic Button 206

    Tombol Panik ZigBee 206

    ▶ Fitur Utama: • ZigBee HA 1.2 patuh • Cocog sareng produk ZigBee anu sanés • Pencét tombol panik pikeun ngirim béja ka telepon • Konsumsi listrik rendah • Instalasi gampang • Mini siz ...
  • ZigBee Access Control Module SAC451

    ZigBee Access Control Module SAC451

    ▶ Fitur Utama: • patuh ZigBee HA1.2 • Ningkatkeun panto listrik anu aya kana panto kadali jarak jauh. • Pamasangan gampang ku ngan saukur ngalebetkeun Modul Kontrol Akses kana kakuatan anu aya ...
  • ZigBee Curtain Controller PR412

    ZigBee Curtain Controller PR412

    ▶ Fitur Utama: • ZigBee HA 1.2 patuh • Jauh / kadali nutup • Jarak jarak sareng nguatkeun komunikasi jaringan ZigBee ▶ Produk: ▶ Aplikasi: ▶ Pidéo: ▶ Paket:
  • ZigBee Key Fob KF 205

    ZigBee Key Fob KF 205

    ▶ Fitur Utama: • ZigBee HA 1.2 patuh • cocog sareng produk ZigBee séjén • Instalasi gampang • Remote on / off control • Remote arm / disarm • Deteksi batré rendah • Konsumsi listrik rendah ...
  • ZigBee Remote RC204

    ZigBee Jauh RC204

    ▶ Fitur Utami: • ZigBee HA 1.2 sareng ZigBee ZLL patuh • Konci konci pendukung • Hingga 4 Kontrol dimming / Pareum • Tanggapan status lampu • Sadaya-hurung, Sadaya-lampu-pareum • Batré tiasa dieusi deui ...

WhatsApp Online Chat!