Solusi Perawatan Sepuh mangrupikeun Sistem Manajemén Gedong Mini anu tiasa dikonfigurasi pikeun
panti jompo. Anjeun tiasa milih tina sababaraha jinis manajemén énergi, kontrol HVAC sareng alat monitoring lingkungan. Server back-end swasta tiasa dikaluarkeun, sareng dasbor PC tiasa ngonpigurasi saluyu sareng proyék anu unik syaratna, sapertos:
• modul fungsional: ngaropea ménu dasbor dumasar kana fungsi anu dipikahoyong;
• Peta harta: nyiptakeun peta milik anu ngagambarkeun lanté sareng kamar anu saleresna di jero tempat;
• Pemetaan parangkat: cocogkeun alat fisik sareng simpul logis dina peta properti;
• Manajemén hak pangguna: nyiptakeun kalungguhan sareng hak pikeun staff manajemén dina ngadukung operasi bisnis.

Elderly Care Dashboard
Dashboard Perawatan Manula
Elderly Care Monitoring
Pangimeutan Perawatan Manula
Vital Signs Record
Catetan Tanda Vital

WhatsApp Online Chat!