OWON nyadiakeun ZigBee Smart Home System kaluar-nu-rak kalawan 50+ alat ZigBee dina kategori béda.Di luhureun kurban standar, OWON ogé nyadiakeun layanan OEM / ODM (parangkat hardware OEM, mobile APP rebranding sarta deployment server awan swasta), achieving tujuan bisnis umum Anjeun.ZigBee Smart Home System idéal pikeun:

• Distributor sareng pangecér milarian Sistem Imah Smart anu gampang dipasang pikeun ngaleutikan usaha sateuacan sareng saatos penjualan;

• Telcos, pausahaan kabel sarta Utiliti néangan hiji Colokkeun & Play Smart Imah System pikeun enrich jasa nilai-ditambahkeun maranéhna;

• pembina Imah kabetot dina Smart Home System pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman hirup milik maranéhanana.

SMART PLUG 403
KONTROL AC 201
THERMOSTAT 503
Smart Colokkeun 404-AS
IR Blaster AC211
Multisensor PIR313
Chat Online WhatsApp!