OWON nyayogikeun ZigBee Smart Home System di luar rak sareng 50+ alat ZigBee dina kategori anu sanés. Di sagigir tina tawaran standar, OWON ogé nyayogikeun jasa OEM / ODM (alat-alat hardware OEM, rebranding APP seluler sareng panyebaran server cloud swasta), ngahontal tujuan bisnis umum anjeun. ZigBee Smart Home System cocog pikeun:

• Distributor sareng pangecér anu milari Sistem Bumi Anu Gampang dipasang pikeun ngirangan usaha penjualan sateuacanna sareng saurna;

• Telcos, perusahaan kabel sareng Utiliti milari Plug & Play Smart Home System kanggo ngabeungharan jasa nilai tambahna;

• Pembina bumi anu resep kana Smart Home System pikeun ningkatkeun pangalaman hirup milikna.

PINJANG PINJAM 403
Kontrol AC 201
THERMOSTAT 503
Smart Colokkeun 404-AS
IR Blaster AC211
Multisensor PIR313

WhatsApp Online Chat!