OWON bakal aya di Pameran Perlengkapan Piaraan Internasional The China (Shenzhen) Internasional

news412

Pameran Perlengkapan Piaraan Internasional China (Shenzhen) ka-7

2021/4 / 15-18 Konvénsi sareng Pusat Pameran Shenzhen (Distrik Futian)

Xiamen OWON Technology Co., Ltd.

 Jumlah Pameran: 9E-7C

Kami leres-leres ngundang padagangan sareng réréncangan sadunya pikeun nganjang, sareng milarian kasempetan pikeun saling gawé bareng!


Pos waktos: Apr-12-2021

WhatsApp Online Chat!