OWON dina Paméran Suplai Piaraan Internasional The China (Shenzhen) ka-7

Pameran Perlengkapan Piaraan Internasional Tiongkok ka-7 (Shenzhen) mangrupikeun pameran profesional anu didamel ku HONOR TIMES. Saatos mangtaun-taun akumulasi sareng présipitasi, éta parantos janten pameran andalan industri pangageungna sareng paling berpengaruh di Cina.

Shenzhen Pet Fair parantos ngadegkeun hubungan strategis jangka panjang sareng ratusan mérek domestik sareng asing anu kawéntar pikeun mastikeun kualitas paméran, sapertos ROTAL CANIN, NOURSE, HELLOJOY IN-PLUS, PEIDI, CHINA PET DOODS, HAGEN NUTRIENCE, PARTNERTPET teras salajengna.

Ieu mangrupikeun OWON dina pameran:

Tembongkeun heula gambar Kulawarga OWON Kami! Sakelompok jalma anu alus pisan!  :-D

微信图片_202104161043174 微信图片_202104161043175

Siapkeun Booth 

微信图片_20210416104554微信图片_20210416104602

Booth Rengse! :-P  

 微信图片_20210416104445

Anu datang datang ~

微信图片_20210416104511 微信图片_202104161043171

微信图片_202104161043172 微信图片_20210416104317

TANGTOSNA! RAJA CAT KAMI !!!

mao

Diteruskeun ~~~


Pos waktos: Apr-16-2021

WhatsApp Online Chat!