ZigBee Din Rail Switch (32A / 63A Switch / E-Meter) CB432

Fitur utama:


  • Modél: CB432
  • Diménsi barang: 81x 36x 66 mm (L * W * H)
  • Port Fob: Zhangzhou, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T




  • Detil Produk

    Spesifikasi Tech

    video

    Tanda Produk

    Fitur utama:

    • Jaringan ZigBee HA 1.2 Bolong
    • Gawe sareng naon waé ZHA ZigBee Hub standar
    • Ngadalikeun alat bumi anjeun ngalangkungan Mobile APP
    • Ukur konsumsi énergi sakedap sareng akumulasi alat-alat anu nyambung
    • Jadwalkeun alat pikeun listrik sacara otomatis hurung sareng pareuman
    • Ngalegaan jajaran sareng nguatkeun komunikasi jaringan ZigBee

    ▶ Produk:

    432-zm 432-bnm

    Aplikasi:

    app1

    app2

     ▶ Pidéo:

    Packgae:

    shipping


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ▶ spésifikasi utama:

    Konéktipitas nirkabel  ZigBee HA 1.2 Jaringan Jaringan
    Karakteristik RF  Frékuénsi operasi: 2,4 GHz
    Anteneu PCB Internal
    Rentang luar / jero rohangan: 100m / 30m
    ZigBee Propil  Propil Automasi Bumi
    Masukan Kakuatan  100 ~ 240VAC 50/60 Hz
    Max Beban Ayeuna  32 / 63Aps
    Kalepatan Méter Akurasi  <= 100W (Dina jero ± 2W)
    > 100W (Sajeroning ± 2%)
    Lingkungan damel   Suhu: -20 ° C ~ + 55 ° C
    Kalembaban: dugi ka 90% henteu kondensasi
    Beurat  148g
    Diménsi  81x 36x 66 mm (L * W * H)
    Sertifikasi  ETL, FCC

    
    WhatsApp Online Chat!