ZigBee Din Rail Switch (32A/63A Switch/E-Meter) CB432

Fitur utama:

Relay Din-Rail mangrupikeun alat anu gaduh fungsi pangukuran wattage (W) sareng kilowatt jam (kWh).Éta ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun status Hurung / Pareum sareng mariksa pamakean énergi sacara real-time via Aplikasi mobile.


  • model:CB432
  • Item Dimensi:81x36x66 mm (L*W*H)
  • Port Fob:Zhangzhou, Cina
  • Sarat Pembayaran:L/C, T/T




  • Rincian produk

    Spésifikasi teknis

    video

    Tag produk

    Fitur utama:

    • ZigBee HA 1.2 jaringan bolong
    • Gawé sareng standar ZHA ZigBee Hub
    • Kontrol alat asal anjeun via Mobile APP
    • Ukur konsumsi énergi sakedapan sareng akumulatif tina alat anu disambungkeun
    • Jadwalkeun alat pikeun otomatis ngaktipkeun sareng mareuman éléktronika
    • Manjangkeun rentang jeung nguatkeun komunikasi jaringan ZigBee

    Produk:

    432-zm 432-bnm

    Aplikasi:

    app1

    app2

     ▶ Video:

    Paket:

    shipping


  • saméméhna:
  • Teras:

  • ▶ Spésifikasi Utama:

    Konéktipitas Wireless ZigBee HA 1.2 jaringan bolong
    Ciri RF Frékuénsi operasi: 2,4 GHz
    Antena PCB internal
    Rentang outdoor / jero rohangan: 100m / 30m
    Propil ZigBee Imah Automation Propil
    Input kakuatan 100~240VAC 50/60 Hz
    Max Beban Ayeuna 32/63Amp
    Akurasi Pangukuran Calibrated <= 100W (Dina ± 2W)
    > 100W (Dina ± 2%)
    Lingkungan gawé Suhu: -20°C~+55°C
    Kalembaban: nepi ka 90% non-condensing
    Beurat 148g
    Diménsi 81x36x66 mm (L*W*H)
    Sertifikasi ETL, FCC

    Chat Online WhatsApp!