Hirup Langkung Hadé sareng OWON Smart Home

 

OWON mangrupikeun produsen profesional pikeun produk sareng solusi Smart Home. Didirikeun taun 1993, OWON parantos ngembangkeun janten pamimpin di industri Smart Home sadunya kalayan kakuatan R&D anu kuat, katalog produk komplte sareng sistem terpadu. Produk sareng solusi ayeuna ngaliput rupa-rupa, kalebet Kontrol Énergi, Kontrol Lampu, Pengawasan Kaamanan sareng seueur deui.

Fitur OWON dina solusi tungtung-ka-tungtung, kalebet alat pinter, gateway (hub) sareng cloud server. Arsitéktur intergrated ieu ngahontal stabilitas anu langkung ageung sareng réliabilitas anu langkung luhur ku cara nyayogikeun sababaraha metode kontrol, henteu ngan ukur dugi ka operasi jarak jauh, tapi ogé ku manajemén adegan anu ditetepkeun, kadali hubungan atanapi setting waktos.

OWON ngagaduhan tim R&D pangageungna di Cina tina industri IoT sareng ngaluncurkeun platform 6000 sareng platform 8000, anu tujuanna ngaleungitkeun halangan komunikasi di antara alat IoT sareng ningkatkeun kasaluyuan alat bumi pinter. Platform ngagunakeun gateway salaku pusat bari nyayogikeun solusi (pembaruan perangkat keras; aplikasi parangkat lunak, layanan awan) ka pabrik alat-alat tradisional pikeun pamutahiran produk, sareng ogé kerjasama sareng pabrik bumi pinter anu protokol komunikasi anu béda sareng alat terbatas pikeun ngahontal alat maksimum kasaluyuan dina waktos anu singget.

OWON ngalakukeun usaha maju dina industri Smart Home. Katering pikeun kabutuhan konsumén anu béda, produk OWON ogé matuh kana syarat sertifikasi sareng nyirian ti daérah anu béda sareng nagara, sapertos CE, FCC, sareng sajabana OWON ogé ngahasilkeun Produk Zigbee Certified.

Halaman Wéb:https://www.owon-smart.com/

 


Pos waktos: Jul-12-2021

WhatsApp Online Chat!